Soğuk Oda

Modüler Sistemler Avantajı ile Maksimum Verim

Günümüzde fabrika ortamında prefabrik olarak üretilebilen soğuk odalar yapıları hem portatif hem de çok daha tasarruflu ve ucuz olarak avantajlı kullanım imkanı sunmaktadır. Bu üretim sayesinde kullanıma uygun farklı malzeme ve kalınlıkta olan plakalar kullanılarak maksimum verim sağlanabilmektedir. Bu sistemlerin pek çok avantajı bulunmaktadır:

  • Bolu soğuk oda yapılarının prefabrik olarak inşa edilmesi sayesinde kullanıcılara hızlı montaj ve söküm gibi oldukça avantajlı imkanlar sunulabilmektedir.
  • İnşaat yoluyla yapılan soğuk odaların da sağladığı enerji ve para tasarrufunun üzerine soğuk odalar prefabrik yapıları kullanılacak alandan ve yapım süresinden de tasarruf imkanını sağlamaktadır.
  • Prefabrik yapılar kolay monte edilebildikleri gibi çok kolay temizlenebilmektedirler.
  • Eski usul üretilen soğutma depoları daha statiktirler ve kullanımda süreklilik sağlanması zordur. Bolu soğuk oda prefabrik yapıları istenildiği gibi değiştirilebildiği ve taşınabildiği için kullanımda süreklilik sağlamaktadır.
  • Modüler sistemler portatif özellikler sunmalarının yanı sıra oldukça gerekli izolasyonu sağlayabilen dayanıklı malzemelerden üretilmektedirler.

Yeni mühendislik teknolojileriyle üretilen modüler soğuk oda sistemleri buna benzer kullanıcıya cazip gelecek çok sayıda avantajı sağlayabilmektedir.

Ürünlerin Dış Ortamla Bağı Tamamen Kesilebilir.

Bolu soğuk oda yapıları uzmanlar tarafından belirlenen yalıtım ve soğutma özelliklerinin hepsine sahiptir. Depolar, ürünlerin uzun süre hasar almadan ve bozulmadan saklanmasını sağlamaktadır. Yüksek seviyede yalıtım imkanı sunan malzemeler sayesinde Bolu soğuk oda sistemleri ürünlerin dış dünya ile olan bağlantısını tamamen kesebilmektedir.

Soğutma esnasında en önemli noktalardan biri de ısı ve nem oranlarının ürüne uygun olarak sabit bir düzeyde tutulabilmesidir. Çünkü bu oranların sürekli değişim göstermesi çeşitli mikroorganizmalara yaşam imkanı verebilecek ve ürünün bozulmasına sebep olabilecektir. Bolu soğuk oda depolarının soğutma sistemleri sabit ısı ve nem düzeyini ayarlayarak hiçbir risk oluşmadan ürünlerin maksimum süre zarfında muhafaza edilmesini sağlamaktadır.

Soğuk Oda

Paylaş: